Humánpolitika

Cégünk Nagy hangsúlyt fektet munkatársaink folyamatos képzésére mellyel azt a célt tűzzük ki, hogy a Megbízó korrekt és minőségi szolgáltatást kapjon. Ehhez elengedhetetlennek tartjuk továbbá, hogy alkalmazottaink a 2005. évi CXXXIII. törvény személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól törvényben foglaltban minden követelménynek megfeleljenek.

Az eredményes tevékenységre törekvő vállalatnak figyelnie kell alkalmazottaira is, hiszen a megbízók igényeinek kielégítése csak akkor sikerülhet, ha a vállalat alkalmazottai maguk is elégedettek, ismerik saját szerepüket a vállalat céljainak megvalósításában, és érzik a megbecsülést a sikeres tevékenység viszonzásaképpen.

Itt természetesen nemcsak az anyagi megbecsülésről van szó, bár ez sem elhanyagolható szempont, hanem emellett kiemelt jelentőséggel bír az alkalmazottakkal való minél közvetlenebb kapcsolat kialakítása a vezetők részéről. Érdemes építeni az ötleteikre, figyelembe venni a javaslataikat, hiszen munkájuk során ők azok, akik a megbízóval közvetlen kapcsolatban állnak, a legtöbbet tudják a munkafolyamatokról és azok kisebb-nagyobb hibáiról, a működési hibák elhárítását a lehető leggyorsabban el tudják végezni.

Az alkalmazottak hatékony munkavégzése érdekében szükség van arra, hogy a lehetőségek határain belül bevonjuk őket a döntésekbe, lehetővé tegyük számukra a közös célokhoz való maximális hozzájárulásukat. Ezzel kapcsolatban fontos az is, hogy megadjuk számukra az ellátandó tevékenységhez szükséges megfelelő felhatalmazásokat is. Például döntési jogkört arra, hogy egy váratlan helyzetet rugalmasan és legfőképpen gyorsan kezelni tudjanak, esetleg így előzve meg komolyabb veszély kialakulását.

HARD DEFENSE SECURITY

A biztos védelem szakértője