DSP Szolgáltatás

Cégünk létrehozta a speciálisan vendéglátó- és szórakozóhelyek védelmére, biztosítására szakosodott üzletágát.

Az üzletág nevét az angol Door Security Personnel kifejezésből származó DSP mozaikszó alkotja.

A DSP szolgáltatás, speciálisan az éjszakai szórakozóhelyek, valamint a kiemelt rendezvények biztosítására szakosodott, tevékenységünk azonban túlmutat a mindennapi értelemben vett őrzés-védelmi feladatokon.

Tapasztalt és udvarias munkatársaink gyakorlatilag a rendezvény minden fázisában a Megrendelő rendelkezésére állnak, legyen szó a vendégek fogadásáról, a beléptetés kezeléséig, valamint tömegirányítási feladatok végrehajtásáig.

Mivel a vendégek legelső és legutolsó benyomása kollégáinkhoz kötődik, ezért nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink kiválasztására, hiszen a siker záloga az udvarias, de határozott, szakszerű hozzáállás.

Munkatársaink zöme sportoló, igény esetén nyelveket beszélő, intelligens, kulturált megjelenésű fiatalemberek, akik a rendezvényeken gyakorlatilag bármilyen feladat ellátására alkalmasak.

Munkánkat a vállalkozás keretében végzett személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamaráról szóló 1998. évi IV. törvény és a zenés, táncos rendezvények működésének biztonságosabbá tételéről szóló 23/2011. (III. 8.) Korm. rendelet előírásai szerint végezzük.

HARD DEFENSE SECURITY

A biztos védelem szakértője