Építőipari területek őrzése

Különböző építkezések során a vagyonvédelmi céggel szemben rengeteg elvárás, megbízói igény merül fel. Azonban minden építési vállalkozásnak van két alapvető célkitűzése a projekt megvalósítása során, melyet minden körülmények között elvár a vagyonvédelmi szolgáltatást nyújtó cégtől. A két alapvető és legfontosabb feladat a következő:

  • az építési anyagok, gépek, eszközök és berendezések folyamatos felügyelete, biztosítása az építési területen;
  • az építési munkában résztvevő szakemberek, dolgozók testi épségének biztosítása a munka- és balesetvédelmi rendszabályok betartásának fokozott ellenőrzésével.

Amit nyújtunk:

  • élőerős szolgáltatás
  • kiváló, több éves tapasztalattal rendelkező szakmai csapat

Emellett azonban számos olyan feladat adódik, amit vagyonőr munkatársainknak zökkenőmentesen és gyakorlottan kell végrehajtani. Ilyen feladatok többek között:

  • Az építkezés során az építésvezetés részéről meghatározott időpontok, a zajos és kevésbé zajos munkafolyamatok végzésére előírt időintervallum szigorú betartása. Ennek elsődleges célja a környező lakók által a túl hangos munkavégzés miatt indított különböző hatósági eljárások és az ennek következményeként jelentkező bírságok kiszabásának elkerülése.
  • Rendkívül fontos feladat az építési területre be- és kilépő személyek, a területre be- és kihajtó gépjárművek regisztrálása, proxy kártyás rendszer esetén a mozgások folyamatos követése, a menetlevelek és rakományok ellenőrzése.
  • Szintén kiemelt feladat az építkezésen dolgozó vállalkozók eszközeinek megkülönböztetésére, tárolására szolgáló biztonsági matricák, plombák kezelése, nyilvántartása, dokumentálása.
  • Munkatársaink különösen ügyelnek az építési terület tisztaságára, a napi munkavégzés befejezésekor a takarítás végrehajtására, az egyéb tevékenységek (dohányzás, étkezés, stb.) kijelölt területeken történő végzésére vonatkozó szabályok betartására.
  • Sokszor szükséges, hogy munkatársainak segítsenek az építkezésre érkező, vagy onnan távozó tehergépkocsiknak a forgalom irányításában, időszakos lezárásában.

Összességében az építkezési terület biztosítása egy olyan komplex feladat, melynek során munkatársaink egyszerre biztosítják értékeinek megóvását, a munkavégzés zavartalanságát, az előírások, rendszabályok betartását.

HARD DEFENSE SECURITY

A biztos védelem szakértője