Cégünkről

 

Tisztelt Érdeklődő, Leendő Partnerünk!

Az előkészítő szakaszban az ügyvezetők alaposan megvizsgálták a szolgáltatásaink iránti várható piaci igényeket, elemezték a hasonló profilú hazai és külföldi szolgáltató cégek működését, valamint a szolgáltatásaink iránti várható keresletet. Az elmúlt esztendőkben a társadalmi viszonyok változása, valamint a közbiztonsági helyzet romlása miatt egyre nagyobb szerepet kap a minőségi magánnyomozói, valamint az őrző-védő tevékenység hazánkban.

Cégünk a Hard Defense Kft megszületése óta minden feladatot a lehető legnagyobb diszkrécióval, a lehető legmagasabb szakmai színvonalon teljesít. Cégünk olyan komplex szolgáltatást nyújt, amely megfelel a mindenkori hatályos jogszabályoknak, szakmailag képzett és fegyelmezett végrehajtói állománnyal rendelkezik, valamint vezetőink több éves szakmai tapasztalatai biztosítják megrendelőinknek a bizalmat és szaktudást.

Az ország egész területére kiterjedő szolgáltatásainkat egységes kiválasztási szempontrendszer és kiképzési módszer, szakszerű irányítás és rendszeres ellenőrzés biztosításával valósítjuk meg. Fontos számunkra, hogy megrendelőink „biztonságban érezzék magukat” ezzel biztosítva zavartalan működésüket. Egy cég sikerességét csak a külső és belső egyensúly biztonságának megteremtése garantálja. Ehhez, az Önök sikeréhez kívánunk hozzájárulni szakmai tudásunkkal és megbízhatóságunkkal.

Személyi állományunkat nagy figyelemmel, körültekintően választjuk ki.

A munkatársak jó felépítésűek, kulturáltak, határozottak, intézkedőképesek, tevékenységükkel járulnak hozzá a Megbízó jó hírnevének formálásához.

Az őrző-védő feladatok eredményes ellátásához már megszerzett alapképzettségüket gyorsan és sokrétűen egészítik ki az általános helyi szakmai és felállítási helyükhöz kötődő speciális ismeretekkel. A szolgálatot megfelelő ruházatban, a szükséges védelmi eszközökkel látják el.

 

HARD DEFENSE SECURITY

A biztos védelem szakértője