Személyvédelem

Napjainkban a biztonság, mint fogalom, és mint elvárt igény különösen nagy jelentőséggel bír. Ma már nem csak a társadalom hivatalos vezetőit, közjogi méltóságait illeti meg a személyi védelem, hanem üzletemberek, művészek, fenyegetett magánemberek is igényt tartanak a biztonságnak, ennek a formájára.

A személyvédelem az a törvényeken és jogszabályokon alapuló, felkészült szakemberek által céltudatosan, terv- és szakszerűen végzett szolgáltatás jellegű tevékenység, amely természetes személy vagy személyek életének, testi épségének, emberi méltóságának megóvására, életvitelük zavartalanságának biztosítására irányul, a közvetlen környezetük jelentős megváltoztatása nélkül.

Személyvédelem formái:

  • Közvetlen személyőrzés,
  • Védelmi gyűrűk alkalmazása,
  • Munkahely biztosítás,
  • Lakhelybiztosítás,
  • Rendezvény és programbiztosítás,
  • Utasbiztosítás.

A védett személyről történő információ-gyűjtés során személyes beszélgetést folytatatunk a védett személlyel. Itt tisztázzuk a védett személy elvárásait. Ismertetjük a védett személy helyzetét, a védett személyt ért fenyegetettséget, annak optimális elhárításának, vagy a védelemnek a módját, taktikáját, a veszélyeztetettség csökkentésének vagy megszüntetésének a módjait, formáit és sajátosságait.

Megbízást rövid illetve hosszú távra is vállalunk, legyen szó egy üzleti tárgyalás lebonyolításáról vagy akár a védett személy kíséréséről.

A veszély “sokarcú”. Nem tudjuk mikor, hol, és milyen formában jelentkezik, ezért válasszon minket bizalommal, mert Ön számára a lehető legjobb megoldást nyújtjuk szakmai tudásunkkal, hogy biztonságba tudhassa saját magát és családját.

HARD DEFENSE SECURITY

A biztos védelem szakértője