Hírek

sicurezza

Miért Minket válasszon?

Posted június 15, 2016 by poczikdavid

Ügyfeleink már tudják a választ, azonban az új ügyfeleink számára szeretnénk bemutatkozni. A Hard Defense kft. mint vagyonvédelmi cég számára fontos az ügyfelei elégedettsége. Ezért néhány pontban szeretnénk összefoglalni, miben tudunk egy átlagos vagyonvédelmi cégnél többet nyújtani:

Nagy álmunk vált valóra, amikor létrejött „ A biztos védelem szakértőjeként” ismert Hard Defense Kft. Nekünk nem csak egy cég ,hanem az életünk, hivatásunk, ezért mi szívvel lélekkel végezzük a ránk szabott munkákat és feladatokat.

Problémamegoldásban gondolkodunk. A profitmaximalizálás helyett a visszatérő ügyfél nekünk sokkal fontosabb. Emiatt mi valóban azt a szolgáltatást ajánljuk, ami a munkájához a legideálisabb lehet, és nem azt, amelyik a legdrágább, és amelyiken a legtöbb az árrésünk.

Minden feladatot a lehető legnagyobb diszkrécióval, a lehető legmagasabb szakmai színvonalon teljesítünk.

Olyan komplex szolgáltatást nyújtunk, amely megfelel a mindenkori hatályos jogszabályoknak, szakmailag képzett és fegyelmezett végrehajtói állománnyal rendelkezünk, valamint vezetőink több éves szakmai tapasztalatai biztosítják megrendelőinknek a bizalmat és szaktudást.

Ügyfeleink minden esetben a Kft. tulajdonosaival kerülnek kapcsolatba, akik felkészültségben is a lehető legnaprakészebb tudásukat nyújtják. A tulajdonosok olyan döntéshozó helyzetben vannak, ami alapján szinte azonnal kijelölhető a további teendő.

A megrendelői igényekhez alkalmazkodó, rugalmas és lendületes csapatban dolgozunk.

Azzal, hogy a Hard Defense Kft.-t választja, Ön egy olyan szakértői csapatot választ partnerének, akik elkötelezettek a biztonság növelése iránt és kézzelfogható értéket adnak az Ön vállalata, vállalkozása számára Győrben illetve az ország egész területén.

Az alábbi szolgáltatásaink közül választhat:

SZEMÉLYVÉDELEM

OBJEKTUMVÉDELEM

RENDEZVÉNYBIZTOSÍTÁS

DSP SZOLGÁLTATÁS

KERESKEDELMI VAGYONVÉDELEM

ÉPÍTŐIPARI TERÜLETEK ŐRZÉSE

PORTA – RECEPCIÓSZOLGÁLTATÁS

ÉRTÉKKÍSÉRÉS

IDŐSZAKOS JÁRŐRSZOLGÁLAT

LAKÁSOK, HÁZAK, INGATLANOK ŐRZÉSE

Járőrszolgálat

Távfelügyelet

Oktatás

Takarítás

Zöldterület -kezelés

 

További információ rólunk a www.harddefense.hu oldalon

Minden vélemény számít!